GAME kæmper for at skabe social forandring gennem unge-ledet gadeidræt og kultur. Robert Hansen, leder af Game Streetmekka Esbjerg fortæller her om sine erfaringer med at samarbejde med MedVind og hvilke ønsker han har for Østerbyens børn og unge

GAME er en international NGO, som kæmper for at skabe social forandring gennem unge-ledet gadeidræt og kultur. Det gør de blandt andet igennem fire etablerede gadeidræts- og kulturhuse (Aalborg, Viborg, København og Esbjerg), sociale programmer og playmakerprogrammet – som er et projekt for børn og unge i udsatte boligområder i hele Danmark.  GAME uddanner lokale unge fra de udsatte boligområder, til at være rollemodeller. Uddannelsen ruster de unge til at drive ugentlige træninger i gadeidræt. Life skills, empowerment, teamwork, konflikthåndtering og civilsamfund er en del af uddannelsen.

Færdiggør sætningen:

MedVind i Østerbyen er relevant for min organisation, fordi... vi arbejder med samme målsætning om, at skabe social forandring i udsatte boligområder og med udsatte befolkningsgrupper. Vi arbejder med forskellige metoder, men efter samme målsætning og kan derfor bruge hinanden til bl.a. sparring. Derudover har MedVind i Østerbyen et særligt kendskab til lokale partnere, som kan hjælpe med at sætte os i kontakt med vores målgruppe.
MedVind i Østerbyen er en stærk spiller, så vi på tværs af organisationer, samarbejder og aktører kan skabe et stærkt fællesskab med fælles fokus på at gøre en forskel – vi tror på, at et stærkt fællesskab med en klar mission, kan bane vejen for positive forandringer.”

Samarbejde med andre aktører er godt når man kan supplere hinanden på forskellige områder. Det kan eksempelvis være at aktøren har et bedre lokalkendskab eller andre kompetencer, som kan bidrage til et bedre fælles resultat.”

Mine ønsker for Østerbyens børn og unge i 2025 er… at der er flere børn og unge som er en del af et sundt fællesskab og at der er et større udbud af professionelt ledede aktiviteter i deres nærområde. Jeg tror på, at et større udbud af aktiviteter med gode rollemodeller i spidsen, vil inkludere flere i positive fællesskaber og at dette er grobund for et godt liv fremadrettet.”